Reviews
1.8
10 Reviews
Tell people what you think
Vladimir Simeonov
· July 5, 2018
Пълни измамници!
Photos
Posts

Уважаеми клиенти и партньори,
Застрахователна компания Олимпик – клон България би искала да ви информира, че считано от 10 май 2018г. дружеството ще извършва застрахователна дейност на територията на страната на основание специален лиценз, издаден от Министерство на финансите, Надзорен орган върху застраховането на Република Кипър.
Всички издадени от компанията полици са валидни и ще продължат да бъдат надлежно обслужвани от застрахователната компания.
Дружеството прекратяв...а издаването на нови полици докато бъде възстановен застрахователният лиценз на компанията.
От името на Борда на Директорите на ЗК Олимпик ви информирам, че са предприети всички необходими и зависещи от нас мерки, това временно ограничение да бъде отстранено в максимално кратък срок.
ЗК Олимпик – клон България ще продължи изплащането на всички дължими обезщетения и регуляни плащания.

See More
Posts

„Застрахователна комапния Олимпик – клон България“ КЧТ за втора поредна година ще е партньор на благотворителния маратон "Чрез Спорт Към Знание" в гр. Силистра. Събитието ще се проведе на 13 май 2018 г. и се организира от Александър Тодоров – управител на Генерална Агенция Силистра.
Организаторът иска да покани максимален брой участници, които да пробягат минимум една пълна обиколка от 400 метра в градския парк. Идеята на благотворителността е, че организаторите и партньорите... ще субсидират всяка завършена обиколка с 1 лев. Така събраната сума, ще е равна на броя обиколки, които са избягали всички участници.
Със събраната сума, ще се закупят нови книги, които ще бъдат дарени в Регионална Библиотека „Партений Павлович“, гр. Силистра.

В миналогодишния маратон участваха 193 души и избягаха общо 1671 обиколки.

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/1533246000131813/

See More

Посетете новият ни уеб сайт ! https://olympicins.bg

Добре дошли в застрахователна компания Европейско качество, надеждност и сигурност
olympicins.bg

Уважаеми колеги,
Застрахователна компания Олимпик – клон България КЧТ е спонсор на Антония Григорова в инициативата и да пробяга разстоянието от връх КОМ до нос Емине по главното било на Стара планина с дължина 600км., за 5 или 6 дни, над 1 000 000 крачки и сборно изкачване 15 000м.
Поздравяваме всички за постигнатите успехи!

http://theroadke.com/...
https://events.loggator.com/theroad600KE2017

See More

Хубава вечер на всички 😇

Image may contain: one or more people

За трета поредна година Агенция Силистра организира благотворителен турнир по футбол "Чрез спорт към знание".

Във връзка с бурята на 08.07.2014 г. в гр. София ЗК"Олимпик-клон България"КЧТ ще завежда щети и извършва оглед на нанесените щети на МПС и недвижимо и движимо имущество до 31.07.2014Г.

Застрахователна компания Олимпик
olympicins.eu
Image may contain: text
Застрахователна компания Олимпик - Генерална агенция Силистра

Подкрепяме и заставаме до организаторите на АВТОКРОС Силистра. Защото смятаме, че трябва да има събития които да обединяват и забавляват нас зрителите.

ЗК”Олимпик – клон България”КЧТ обяви промоция по застраховки "Щети имущество на Физически лица” и „Щети имущество Юридически лица”.

Клиентите получават 40% отстъпка от застрахователната премия при Пълно покритие!

Пълна информация относно условията тук:...
http://www.olympicins.eu/…/%D1%81%D1%8A%D0%BE%D0%B1%D1%89%D…

See More
No automatic alt text available.